Välkommen till vår nya hemsida

Vår hemsida raddning.info har fått ett nytt ansikte. Vi hoppas att denna blir mer överskådlig, tillgänglig för alla och mer lättnavigerad.

Senaste larmen i Västernorrland

Nytt är att på första sidan visar vi alla larm i Västernorrland. Vi, tillsammans med räddningstjänten i Höga Kusten och Örnsköldsvik samarbetar och leder alla larm från inre befäl i Sundsvall. Med vår samlade kompetens och styrkor blir vi starkare .

Pressrum för hela Västernorrland

Pressrummet är lite förändrat. I pressrummet hittar du kontaktinformation till de tre räddningstjänsterna i länet och alla larm som inre befäl skickar ut. Följ pressrummet så håller du koll på vad som händer inom räddningstjänsten i Västernorrland.

Talande webb

Nytt är också funktionen "Talande webb". Den hittar du högst upp till höger på sidan. Den innehåller en rad funktioner som ska hjälpa dig att ta till dig informationen på webben.

Saknar du något - hör av dig

En webbplats är ett ständigt pågående arbete. Det gäller även denna. Det finns så klart sidor och information om inte är helt klara, men vi jobbar på. Tveka inte att höra av dig om du saknar något.

060-12 32 00

mrf@sundsvall.se

Publicerad: