Olyckan kan snabbt vara framme när du vistas i, på eller vid vatten

Hos oss kan du hyra flytväst på Sundsvalls brandstation (Björneborgsgatan 40) och Timrå brandstation (Järnvägsgatan 38).

Du kan hyra flytväst alla dagar, klockan 7.00-20.00, så länge personalen finns på plats och inte är ute på övning eller larm. Ring på porttelefonen vid entrén.

Vi har flytvästar i olika storlekar och viktklasser från 3 kilo till över 80 kilo – till hund också. Du hyr flytvästen per dygn och kan hyra den i max två veckor. Det kostar 10 kronor per dygn och flytväst. Du betalar via swish.

Vatten är inte farligt – det är okunskap som är farligt

Ingen bör drunkna på grund av okunskap. På Svenska Livräddningssällskapets webbplats kan du läs mer om flytvästar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Där finns bland annat en broschyr om flytvästar och flytplagg (pdf) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Du får också veta mer om säkerhet vid vatten.

Publicerad: